30% korting op de Velux  adviesprijs.

Velux zonwering verduisteringsgordijnen, velux jaloezie, rolluiken en insectenhorren.

verduistering Veluxgeplisseerde gordijnenOok voor zonwering en raamdecoratie ten behoeve van uw dakvenster of een nieuw gerealiseerde ruimte kan AVW Dakramenspecialist u van dienst zijn. Met een uitgebreide sortering verduisteringsgordijnen, jaloezieën, geplisseerde gordijnen, rolgordijnen en combinaties hiervan is er altijd wel een geschikte oplossing te vinden.En natuurlijk niet te vergeten het rolluik, de zonwering en de insectenhor. Al deze producten zijn origineel van Velux en staan dus voor kwaliteit en gebruiksgemak.

 

MHL Velux zonwering

insectenhor van VeluxVoor de beste zonwering dienen de zonnestralen gestopt te worden voordat deze het glaselement bereiken. Daarom wordt de beste zonwering aan de buitenzijde bevestigd. De Velux zonwering heeft een warmtewering zonder de kamer te verduisteren. Dit komt omdat de netstructuur van de zonwering daglicht door laat, tevens behoudt u hierdoor wel uw uitzicht. De bediening van de zonwering is eenvoudig en van binnenuit.

 

Velux rolluik

jaloezieën

Ook het rolluik heeft een optimale zonwering tot 95% en daarbij kan dit product ook optimaal verduisteren. Het biedt betere isolatie tegen kou en beperkt de geluidsoverlast door regen of hagel. De rolluiken zijn er op zonne-energie (uitermate geschikt op handbediende dakramen) en op netstroom (voor elektrisch bediende INTEGRA dakramen).

Als u een ouder type dakraam heeft en daar een nieuw raamdecoratie product, zonwering of rolluik op wilt hebben, bel dan even met onderstaand telefoonnummer. De nieuwe generatie raamdecoratie past niet op de oudere dakramen.

Voor levering en montage van al uw Velux zonwering en Velux verduisteringsgordijnen!

Graag informeren wij u over onze producten. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.

 

AVW Dakramenspecialist

AVW Dakramenspecialist
Slotlaan 34 Wervershoof
Tel. 0228515985
K.v.K 58203540
BTW nr: NL852922413B01

Leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring

Copyright AVW Dakramenspecialist 2023

Ontwerp: Realisatie: