AVW Dakramenspecialist is al 20 jaar de installateur van het volledige Velux assortiment.

AVW is een van de weinige bedrijven die zich volledig richt op de montage van Velux dakramen en raamdecoratie en zich ook daadwerkelijk een specialist op dit gebied kan noemen. Kwaliteit en vakkennis staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden al 20 jaar een snelle levering en plaatsen tegen een zeer gunstige prijs.

info. Velux dakraam en raamdecoratie

Velux dakramen zijn er in tientallen verschillende afmetingen, variërend van de CK01, 55x70 cm tot UK10 134x160. Zo is er altijd wel een Velux dakraam die bij uw situatie of wensen past. Dit geldt ook voor de raamdecoratie, buitenzonwering, insectenhorren en rolluiken.

Voor iedere ruimte is er wel een bijpassend raamdecoratie product te krijgen. U kunt kiezen uit verduisteringsgordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen en jaloezieën. Deze zijn allen leverbaar in diverse kleuren. Kijk voor een overzicht van alle producten op de raamdecoratie pagina. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze in dakvensters en raamdecoratie, zonwering en insectenwering.

velux balkonvenster.jpg dakramen gekoppeld Naast elkaar woonkamer Kunstof binnenkant

AVW Dakramenspecialist is de specialist voor de montage van Velux dakramen en Solatube daglichtsystemen. Wij plaatsen dakvensters in heel Noord-Holland zonder extra voorrijkosten. Elders in het land kunnen reiskosten in rekening gebracht worden.

NIEUW bij AVW Dakramenspecialist:

Als eerste van Nederland heeft AVW Dakramenspecilaist een dakramen app laten ontwikkelen. Deze app maakt het mogelijk om binnen een handomdraai contact te leggen met DE dakraam specialist van Nederland. Ook voor het aanvragen van offertes voor het plaatsen van Velux dakramen en daglichtsystemen en voor het versturen van foto`s van de situatie. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van uw oude Velux, Fakro, Rooflite, Keylite, Roto en Ubbink dakvenster. AVW Dakramenspecialist monteert Velux dakramen en Velux zonwering door heel Nederland. Download nu onze app voor android en Apple iOS en profiteer van onze acties.

Graag informeren wij u over onze producten. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.

Online bestellen in onze webshopvelux goedkoop kopen

  dakvenster

AVW Dakramenspecialist
0228-515985
K.v.K 58203540
BTW nr: NL852922413B01

Leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring