Dakvensterspecialist.nl is al 25 jaar de installateur van Velux dakvensters en Velux raamdecoratie.

Dakvensterspecialist.nl is een van de weinige bedrijven die zich volledig richt op de montage van Velux dakvensters en Velux raamdecoratie en zich ook daadwerkelijk een specialist op dit gebied kan noemen. Kwaliteit en vakkennis staan bij ons hoog in het vaandel. Neem eens een kijkje op ons gastenboek en lees de ervaringen van klanten.

Informatie over Velux dakvensters en Velux raamdecoratie

Velux dakvensters zijn er in tientallen verschillende afmetingen, variërend van de CK01, 55x70cm tot UK10 134x160cm. Zo is er altijd wel een Velux dakraam die bij uw situatie of wensen past. Op deze website vermelden wij het Comfort dubbelglas (--70) en Topcomfort triple glas (--66) maar wij kunnen elk type leveren en monteren. 

Voor iedere ruimte is er wel een bijpassend raamdecoratie product te krijgen. U kunt kiezen uit verduisteringsgordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen en jaloezieën. Deze zijn allen leverbaar in diverse kleuren. Het woongenot kan geoptimaliseerd worden met een buitenzonwering, insectenhor of rolluik. Alles origineel van Velux.

Kijk voor een overzicht van alle producten op de raamdecoratie pagina. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze in dakvensters en raamdecoratie, zonwering en insectenwering.

velux balkonvenster.jpg
dakramen gekoppeld
drie velux vensters
woonkamer
 

Dakvensterspecialist.nl is de specialist voor de montage van Velux dakvensters en raamdecoratie. Wij zijn gevestigd in Wervershoof en plaatsen dakvensters in heel Noord-Holland zonder extra voorrijkosten. Elders in het land kunnen reiskosten in rekening gebracht worden.

velux 2023 dakvensterOfferte aanvraag

De prijzen weergegeven op deze website dienen slechts als indicatie. De offerte die deze prijzen bevat is geen concreet aanbod. Dakvensterspecialist.nl zal op basis van deze aanvraag een officiele offerte opstellen en deze naar u verzenden. Slechts deze laatste officiele offerte kan als aanbod worden beschouwd, welke u kunt aanvaarden. De algemene voorwaarden zijn van toepassing. 

Copyright AVW Dakramenspecialist 2024

Ontwerp: Realisatie: