logo

MEER LICHT, MEER RUIMTE

dakvensterspecialist
Dakvensterspecialist
dakvensterspecialist
dakvensterspecialist

In veel gevallen is de zolder een ongebruikte, donkere ruimte, die enkel wordt gebruikt als rommelzolder of als opberghok. Mensen realiseren zich niet altijd dat de zolder ook dienst kan doen als prachtige leefruimte. Met dakvensters kan het licht tot de zolder toetreden, waardoor u eenvoudig een levendige, lichte ruimte creëert, waarin u heerlijk kunt verblijven. dakvensterspecialist.nl biedt diverse mogelijkheden om dit te realiseren.

Diverse uitvoeringen dakvensters

Er wordt onderscheid gemaakt tussen grenen en kunststof dakvensters. De grenen vensters zijn er in de GGL uitvoering (tuimelvenster) en de GPL uitvoering (traploos uitzettuimelvenster).

De kunststof vensters zijn er in de GGU uitvoering (tuimelvenster) en de GPU uitvoering (traploos uitzettuimelvenster). Alle vensters zijn standaard voorzien van HR++ beglazing voor een optimale isolatie. De uitzettuimelvensters kunnen ook fungeren als vluchtmogelijkheid bij brand.

Per 1 mei 2020 zijn alle dakvensters (ook op zonne-energie of netstroom) standaard voorzien van veiligheidsbeglazing

Velux® Daglichtsystemen

Een Velux daglichtsysteem bestaat uit meerdere Velux dakvensters die naast elkaar, boven elkaar, of zelfs in een carré zijn gekoppeld. Met een dakvenster maakt u uw zolder al bruikbaar, maar met een Velux daglichtsysteem brengt u uw zolder pas echt tot leven. Meer daglicht en meer frisse lucht maken uw leven aangenamer, uw huis wordt meer waard. U kunt ervoor kiezen om vensters van dezelfde maat te koppelen, maar u kunt ook verschillende breedtes of hoogtes met elkaar combineren.
Ook is het mogelijk om verschillende type dakvensters te koppelen. Denk dan bijvoorbeeld aan een uitzetvenster gekoppeld met een vast element of een tuimelvenster.
Kortom er is heel veel mogelijk. En dit alles voor minder dan de helft van de prijs van een dakkapel. Of draai het maar om, voor de prijs van een kleine dakkapel heeft u een Velux daglichtsysteem van 12m2 in uw dak. Diverse mogelijkheden kunt u hier bekijken. De verschillende voorbeelden van eigen werk zorgen ervoor dat u zich een goed beeld kunt vormen van de werkzaamheden van dakvensterspecialist.nl en de mogelijkheden van een Velux daglichtsysteem.

Balkonvenster
Balkonvenster gesloten
Buitenaanzicht balkonvensters
Daglichtsystemen geopend
Zes gekoppelde dakramen
Gekoppeld open
Dakramen met buitenzonwering
Gekoppelde set gesloten
Balkonvensters van binnenuit
Buitenaanzicht Cabrio vensters
U08 gekoppeld
Uitzettuimelvensters
Tuimelvenster open

Dakvensterspecialist Voor het laten vervangen of plaatsen van uw VELUX dakraam.

Graag informeren wij u over onze producten. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.

 

AVW Dakramenspecialist

AVW Dakramenspecialist
Slotlaan 34 Wervershoof
Tel. 0228515985
K.v.K 58203540
BTW nr: NL852922413B01

Leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring

Copyright AVW Dakramenspecialist 2023

Ontwerp: Realisatie: