logo

MEER LICHT, MEER RUIMTE

veluxdaglichtsysteemkoppelramenvast elementSolatube

In veel gevallen is de zolder een ongebruikte, donkere ruimte, die enkel wordt gebruikt als rommelzolder of als opberghok. Mensen realiseren zich niet altijd dat de zolder ook dienst kan doen als prachtige leefruimte. Met dakramen kan het licht tot de zolder toetreden, waardoor u eenvoudig een levendige, lichte ruimte creëert, waarin u heerlijk kunt verblijven. AVW Dakramenspecialist biedt diverse mogelijkheden om dit te realiseren.

Diverse uitvoeringen

Er wordt onderscheid gemaakt tussen grenen en kunststof dakvensters. De grenen vensters zijn er in de GGL uitvoering, een tuimelvenster en de GPL uitvoering, een traploos uitzettuimelvenster.

De kunststof vensters zijn er in de GGU uitvoering, een tuimelvenster en de GPU uitvoering, een traploos uitzettuimelvenster. Alle vensters zijn standaard voorzien van HR++ beglazing voor een optimale isolatie. De uitzettuimelvensters kunnen ook fungeren als vluchtmogelijkheid bij brand.

Alle GGU, GPU, GPL en dakvensters op zonne-energie of netstroom zijn standaard voorzien van veiligheidsbeglazing

Velux® Daglichtsystemen

Een Velux® daglichtsysteem bestaat uit meerdere Velux® dakvensters die naast elkaar, boven elkaar, of zelfs in een carré zijn gekoppeld. Met een dakraam maakt u uw zolder al bruikbaar, maar met een Velux® daglichtsysteem brengt u uw zolder pas echt tot leven. Meer daglicht en meer frisse lucht maken uw leven aangenamer, uw huis wordt meer waard. U kunt ervoor kiezen om vensters van dezelfde maat te koppelen, maar u kunt ook verschillende breedtes of hoogtes met elkaar combineren.
Ook is het mogelijk om verschillende type dakramen te koppelen. Denk dan bijvoorbeeld aan een uitzetvenster gekoppeld met een vast element of een tuimelvenster.
Kortom er is heel veel mogelijk. En dit alles voor minder dan de helft van de prijs van een dakkapel. Of draai het maar om, voor de prijs van een kleine dakkapel heeft u een Velux® daglichtsysteem van 12m2 in uw dak. Diverse mogelijkheden kunt u hier bekijken. De verschillende voorbeelden van eigen werk zorgen ervoor dat u zich een goed beeld kunt vormen van de werkzaamheden van AVW Dakramenspecialist en de mogelijkheden van een Velux® daglichtsysteem.


Balkonvenster Balkonvenster gesloten

Buitenaanzicht balkonvensters Daglichtsystemen geopend

Zes gekoppelde dakramen Gekoppeld open

Dakramen met buitenzonwering Gekoppelde set gesloten

Balkonvensters van binnenuit Buitenaanzicht Cabrio vensters

U08 gekoppeld Uitzettuimelvensters

GPL

Tuimelvenster open

 

Dakvensterspecialist Voor het laten vervangen of plaatsen van uw VELUX dakraam.

Graag informeren wij u over onze producten. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.

Online bestellen in onze webshopvelux goedkoop kopen

  dakvenster

AVW Dakramenspecialist
Wervershoof
0228-515985
K.v.K 58203540
BTW nr: NL852922413B01

Leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring